Esküvő fotózás - videózás

Tervezitek az esküvőtöket és nincs még fotósotok, videósotok?

Szeretnéd különlegessé tenni a megörökítését, bonyodalom mentesen? Segítünk benne, hogy a lehető legjobb képek készüljenek!

ESKÜVŐ FOTÓZÁS – VIDEÓZÁS ÖSSZESZOKOTT CSAPATTAL

Számunkra az a legfontosabb, hogy amellett, hogy jól érzitek magatokat, a képeket is szívesen vegyétek elő 30-40 év múlva, hogy újra átélhessétek a pillanatok varázsát.

Épp ezért munkánk nem csak az esküvő fotózásában merül ki, hanem már jóval előbb elkezdődik, azzal, hogy felkészítünk és informálunk már a jegyes fotózás előtt. Valamint minden tippet, trükköt és praktikát megadunk ahhoz, hogy a képek a lehető legjobban készülhessenek el.

Átnézzük a programotokat, javaslatokat teszünk, hogy minél jobban sikerüljön a Nagy napotok (ha szükséges) és együtt készülünk veletek. Majd a Nagy nap összes fontosabb pillanatában mellettetek állunk. Ezután pedig feldolgozzuk a képeket és rövid időn belül átadjuk galériátokat a számotokra legfontosabb pillanatokkal. Különösen figyelünk a részletekre és azokra a momentumokra, melyeket mások rutinból fotóznak. Sokat kommunikálunk és minden tapasztalatunk megosztjuk veletek, mert tudjuk, hogy ez a záloga a képeink és videóink sikerének.

Tudjuk, hogy nagyon fontos döntés vár most Rátok!

Nehéz ma a számotokra megfelelő szolgáltatókat kiválasztani és döntésetek nagymértékben meghatározza majd, hogy hogyan emlékeztek vissza a Nagy napra. És, hogy hogyan fogtok visszaemlékezni évek, évtizedek múlva. Ebben szeretnénk most segíteni. Ha fontos számodra:

 • Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. A fotográfia különböző ágazataiban helytálltunk és a mozgóképek világában is otthonosan mozgunk.

 • Észrevétlen dolgozunk, közvetlenül és kommunikatívan. Számunkra fontos az őszinteség, ezért nem árulunk zsákbamacskát, nem csak válogatott képeket mutatunk, hanem teljes korábbi sorozatokat.

 • A képeket és videókat biztonságban tudhatod, mert tartalék felszerelésen túl komoly biztonsági mentésekkel is készülünk. Így sem a Nagy napon sem utána nem érhet kellemetlen meglepetés.

 • Kizárólag professzionális felszereléssel dolgozunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségben, olyan igényes anyagot adhassunk ki a kezünkből, melyre mi magunk is büszkék vagyunk.

 • Nem a megszokott unalomig ismételt sablonok alapján dolgozunk. Az őszinte, megismételhetetlen pillanatok hívei vagyunk.

 • Nem csak fotózunk és videózunk, majd átadjuk az anyagokat. Együtt készülünk veletek, megosztjuk tapasztalatainkat a szervezés során, majd végig veletek leszünk a Nagy napon.

Akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gyors döntésed megjutalmazzuk! Early Bird – 214.900Ft össz kedvezménnyel!

Esküvő fotózás - videózás

Early Bird – korai foglalók kedvezményei

 • A jegyes fotózást videóval együtt bónuszba adjuk! 99.900Ft

 • A külön napos kreatív fotózás esetén nem számolunk fel felárat 60.000Ft

 • A jegyes és az esküvői fotózásra a felkészítő anyagokat a korai foglalóknak díjmentesen biztosítjuk! 🙂 40.000Ft

 • Grátiszba adjuk a webgalériát, hogy a kész anyagokat könnyebben megoszthasd szeretteiddel! 15.000Ft

Ajánlatkérésed és foglalásod esetén ne hezitálj, időpontjaink gyorsan telnek, amíg gondolkozol, előfordulhat, hogy más lefoglalja a dátumodat. Válasz levelünkben igyekszünk figyelmeztetni, ha több érdeklődő is van a Nagy nap dátumára.

Esküvő fotózás - videózás  [wpgdprc "Hozzájárulok, hogy az eskuvoskepek.hu üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében."]

  Esküvő fotózás - videózás

  Ízelítő korábbi képeinkből