JEGYESFOTÓZÁS 
♡ egy sorozat, ami rólatok szól

Sokan az Esküvő főpróbájaként tartják, de ettől egy jó sorozat esetén sokkal többről van szó. Összeszedtünk mindent, amit tudnod érdemes a páros fotózáshoz.

Jegyes fotózás

 Jegyes fotózás ‒ Páros fotózás ‒ Mit kell róla tudni?

A jegyes fotózásra sokszor használják a páros fotózást szinonimaként. Ami azért nem egészen van így, mert más szakaszában jár a párkapcsolatotok. Abban viszont mindkettő megegyezik, hogy egy profi fotózásról van szó, mely rólatok szól. Sokan keresnek meg, mert szeretnének szép közös képeket, amit alapvetően jó ötletnek tartok, főleg ha előretervezünk és gondolunk arra, hogy pár fotózásból remek slideshow lehet az esküvőnkön.

Viszont ha esküvő előtt áltok, akkor az egyik legjobb módja annak, hogy a fotóssal legyen tapasztalatotok. Bizonyos csomagjainkban mi épp ezért biztosítjuk a jegyes fotózást költség mentesen a megrendelt esküvő fotózás mellé.

Ha izgulósak vagytok, vagy nem fotóztak még benneteket, akkor mindenképpen javaslom. Pozitív tapasztalat és örök emlék marad számotokra, nem beszélve az elkészült képekről.

Jegyes fotózás

JEGYES FOTÓZÁSOKON KÉSZÜLT TEASERJEINK 

VÁLOGATÁS KORÁBBI JEGYESFOTÓINKBÓL 

Fontos kérdésekre válaszok

Az első és leggyakoribb kérdések általában a hol fotózzunk, és a mit vegyek fel?

Ezzel is kezdeném. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy akkor sikerül a legjobban a jegyes fotózás, hogyha a „kapcsolatotok”-hoz igazítjuk. Ez azt jelenti, hogy általában ott fotózunk ahol megismerkedtetek, vagy első randitok volt. Ha ez nem járható út, illetve nem tartjátok, célszerűnek akkor sem kell kétségbe esni. Keresünk egy olyan helyet, ami mindkettőtök számára fontos.

A másik kardinális kérdés, hogy mit vegyetek fel. Ezt sem kell túlbonyolítani. Olyan ruhát célszerű választani, amiben komfortosan, jól érzed magad. Illetve fontos szempont, hogy tetszetek magatoknak és egymásnak. Bármi, ami ennek a két kritériumnak megfelel tökéletes választás lehet. Célszerű a ruházatot egymáshoz igazítani. Persze könnyebb dolgunk van ez esetben, ha már tudjuk, hogy hova megyünk fotózni. Tópartra, természetbe például annyira nem javasolt a magas sarkú cipő hölgyeknek, de ezt logikusan úgy is, amikor ott tartunk ki tudjuk találni.

Smink tekintetében a természetesség célszerű, de természetesen a frizurával egyetemben kiemeli a szépséget és az elkészült képeken is jól mutat. Ezeket a dolgokat, ha egymással megbeszélitek, akkor fogjuk elérni a kívánt célt. Hiszen párunk tanácsa és véleménye számunkra kiemelten fontos.

Jegyes fotózás

Hogyan zajlik egy jegyes fotózás?

Sok nevetéssel jókedvűen. Röviden és tömören ennyi. Találkozunk a megbeszéltek szerint, beszélgetünk, ismerkedünk veletek, majd nekilátunk a fényképezésnek. Nem kell annyira komolyan venni, és arra sem kell gondolni, hogy itt most képek fognak készülni.

Akik nem szeretik, hogyha fényképezik őket, hamar fel tudnak oldódni, mert számunkra fontos, hogy a fotózáson is jól érezzétek magatokat és ennek függvényében működünk veletek együtt.
Ha pedig úgy éreznéd, hogy nem vagy fotogén, bízz meg bennem és nem fogsz csalódni.

A fotózás során készítünk hozzávetőlegesen 150-200 nyers képet, amiből a legjobb 25-30 fotót pár napon belül készre kidolgozott formában el is juttatok hozzátok.

Jegyes fotózás ára

Nincs két egyforma fotózás.

Annak érdekében, hogy közösen örülhessünk a közös képeknek és fotózzunk egy jót a jegyes fotózást most akciósan kérhetitek tőlünk.

Eredeti ára: 59.990Ft
Akciósan: 39.990Ft

Videóval együtt, mely a vágott teasert is tartalmazza: 69.900Ft akciósan, eredeti árán 99.900Ft.

Vedd fel velünk a kapcsolatot    [wpgdprc "Hozzájárulok, hogy az eskuvoskepek.hu üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében."]

    Nem kell kockázatot vállalnod

    Az elmúlt 10 év tapasztalatából adódóan vállalok a fotózásra egy 100%-os pénz visszatérítési garanciát. Azaz, ha úgy érzed, hogy nem erre gondoltál, vagy nem ezt vártad csak jelezned kell felém. Így másokkal ellentétben garantálom, hogy jól fogjátok magatokat érezni és tetszeni fog a végeredmény! 🙂