Rólunk – avagy az EsküvősKépek.hu csapata

andrasvargaphoto.com

Varga András

Közel tíz éve kerültem kapcsolatba a fotózással.

Évek alatt folyamatosan formálódott és változott a hozzáállásom a fotográfiához, és azt hiszem ez a tanulás egy életre szól. Kell, hogy az ember nyitott legyen valami új befogadására, hogy fenntartsa érdeklődését és inspirációját. De a legfontosabb, hogy kialakuljon az emberben egy vízió, egy közlési forma, amivel a fotós saját magát definiálja.

Zsichla Máté - zsmphoto.hu - eskuvoskepek.hu

Zsichla Máté

Az egész tizen-egynéhány évvel ezelőtt kezdődött.

Először csak hobbiként, majd a hobbi egyre fontosabbá vált. Megvoltak a maga szépségei, a kiállítások, több országban, a megjelent publikációk, de talán ami a legfontosabb az, hogy a mai látásmódom és szemléletem csiszolódott. Amikor az ember lelkesedése töretlen és megvan benne a kellő motiváció szinte bármit el tud érni. Számomra az egyik legmotiválóbb dolog az egész életben látni az emberek arcán az érzelmet, melyet az általunk készített képek váltanak ki.

Képeinket meghatározza a felszerelésünk. Meghatározza múltunk és tapasztalatunk és még sok fontos tényező, mint például a látásmódunk és hozzáállásunk. A közös munkánkat pedig a közel 10 éves barátságunk, a rengeteg közös fotózás és az egymás gondolatainak pontos ismerete.